Vi spurgte nogle af vores kunder, hvordan de oplever samarbejdet med FSU.

Ordene service og fleksibilitet betyder alt for os. Det er vigtigt for os at kunderne møder en leverandør som tager ansvaret alvorligt, og får det umulige til at lykkes til tiden. Vores mission er ganske enkelt at være med til at gøre vores kunders arrangementer til en succes hver gang. Vi har spurgt et udpluk af vores kunder, hvordan de oplever Fyns Serviceudlejning som samarbejdspartner. Vi er stolte og ydmyge over de svar vi fik:

Vi fik følgende svar:

 • Vi har brugt FSU gennem mange år og i flere forskellige sammenhænge med op til 1.700 spisende gæster. Vi har stor fokus på kvalitet i vores forretning, og det samme har FSU. De er altid lydhør overfor vores ønsker, og er 100% engagerede i at overholde tidsplanen og få tingene til at lykkes.

  David Brandenhoff, Format Agency

 • Leveringsgaranti og et højt serviceniveau gør FSU til en afgørende samarbejdspartner for os. De har et bredt sortiment, fleksible løsninger og et meget stort kendskab til markedet. Medarbejderne er altid engagerende og servicemindede, og leveringssikkerheden er 100 % i top!

  Mark Blæsbjerg, Kai Thor A/S

 • Vi har brugt FSU gennem mere end 10 år ved arrangementer på op til 10.000 kuverter. Vi oplever at de yder en fantastisk service, har konkurrencedygtige priser og ærlige hele vejen igennem. Mine problemer er deres problemer, og de har en unik evne til at løse opgaven uden at vi skal bekymre os om det undervejs. FSU er en meget vigtig del af vores leverance, og de knokler 100% for at løfte opgaven – også under vanskelige forhold. Ejerne er meget synlige i hverdagen, og det er vigtigt ved så store arrangementer som vores.

  Thomas Tranberg, VIP A/S

 • Selv om vi opererer på Sjælland, kan det bedst betale sig at samarbejde med FSU, både målt på pris, kvalitet og leveringssikkerhed. Vi bruger dem ca. 50 gange om året, og oplever altid god sparring og stor seriøsitet omkring vores ønsker og behov. Gennem årene har de derfor udviklet sig fra at være leverandør til at være en vigtig samarbejdspartner for vores forretning.

  Bo Mertins, Nordic Event A/S

 • FSU har en stor kapacitet, som er svær at finde andre steder, kombineret med konkurrencedygtige priser. Vi har oplevet, at de var konkurrencedygtige selv på et arrangement afholdt i Malmø. Vi har brugt FSU gennem mange år, og møder altid stor fleksibilitet og villighed til at løse vores problemer.

  Morten Hovendahl, Agenda Group

 • Hos FSU er telefonerne altid åbne, også på de mest umulige tidspunkter. Og hvis vi pludselig mangler en kaffekande står de på hovedet for at skaffe den – hvor som helst og når som helst. De er opmærksomme på når det er ved at brænde på, og giver et nap med ved levering, også selv om vi ikke beder dem om det.

  Sophie Laraignou , Lokomotivværkstedet

 • Vi bruger FSU som totalleverandør ved vores ugentlige arrangementer for 150-400 gæster. De er altid fleksible, leveringssikre og har en stor kapacitet som vi ikke finder andre steder. Vi er glade for det professionelle samarbejde som er baseret på gensidig respekt og god kemi – men det siger vi selvfølgelig ikke direkte til dem ;)

  Palle Jørgensen, Papir-Hallen ApS

 • Vi bestiller varer ved FSU ugentlig, og de er altid punktlige og pålidelige. Servicen er i top, og de har et meget bredt sortiment. Dette tilsammen gør FSU til en samarbejdspartner jeg trygt kan anbefale!

  Tone Dyb Jensen, Kai Thor A/S

 • FSU har gennem de sidste 6 år leveret møbler og service til vores arrangementer med op til 8.000 spisende gæster. Vi oplever stor leveringssikkerhed, hurtig reaktionsevne og konkurrencedygtige priser. Der er altid en venlig betjening og stor villighed til at imødekomme vores behov.

  Jan Willy Hansen , Bella Center

 • Jeg bruger altid FSU, da de har et stort udvalg, er løsningsorienterede og har en god service. De står altid på spring hvis man har glemt et eller andet. De seneste år har de virkelig været fremme i skoene og har fornyet deres sortiment.

  Tina Madsen, Kai Thor A/S

 • Vi holder mange arrangementer i alle størrelser fra 1.000 til 5.000 gæster, enkelte gange helt op til 14.000 gæster. Effektivitet er derfor altafgørende for os. Vi bruger FSU fordi de har stor kapacitet og er meget fleksible og nemme at samarbejde med. De har fx selv stativer med til trucken, så stolene er hurtige at placere mange ad gangen. Varerne er altid pakket som aftalt, og leveringen aftales løbende efter vores behov, hvilket er en stor hjælp i en travl hverdag - og en af grundene til at samarbejdet har holdt i mere end 25 år.

  John Hansen, MESSE C

 • Odense Congress Center danner hvert år rammen om hundredevis af forretningsmøder og konferencer i alle størrelser. Vi har derfor et stort behov for mange forskellige typer af produkter til vores arrangementer. Vi oplever, at FSU altid går hele vejen for at imødekomme vores behov, og kan skaffe stort set alt, evt. via eksterne leverandører. De holder hvad de lover, og er gode til at give et nap med ved leveringen, hvis de kan se at det brænder på.

  Tina Pliniussen Lind, Odense Congress Center

 • Vi bruger FSU ved store såvel som små arrangementer. Aftalerne overholdes hver gang, kvaliteten er i orden – og så har de redet os mere end én gang, når tingene er ved at brænde på. Personalet er altid rare og meget selvhjulpne ved levering, hvilket er et stort plus. Vi henviser også gerne vores kunder til FSU, hvis de mangler en dygtig leverandør.

  Claus Nissen, Forum Copenhagen ApS

Ja tak til nyhedsbrevet
Kontakt os
Ring på 66 11 11 99 eller 70 11 11 99