Vi tilbyder

Hos Fyns Serviceudlejning tilbyder vi A til Z i service, borde og stole, telte, bar- og loungetilbehør, storkøkkener og meget andet. Du finder bl.a.: 

Leje af service og serveringsartikler

Vi har et imponerende udvalg af service og serveringsartikler til både små som store arrangementer. Vi tilbyder bl.a. porcelæn og stel, diverse glas, bestik og meget andet.

Vi leverer altid ens service og serveringsartikler præcis efter dine ønsker og behov. 

Læs mere her.

Leje af borde og stole

Vi tilbyder borde og stole i alle afskygninger - og vi rådgiver gerne om, hvordan de eks. bedst udnytter pladsen til deres forestående fest. 

Læs mere her

   

Leje af festtelte

Vi fører et bredt udvalg af festtelte med og uden vinduer eller fast gulv. Alle vores festtelte er certificerede, og vi leverer dem naturligvis helt intakte og rengjorte. 

Læs mere her.

Leje af bar- og loungemøbler

Vi har Danmarks største udvalg i bar- og loungemøbler. Vi oplever stor efterspørgsel på dette område, og derfor udvider vi løbende vores sortiment med nye løsninger. 

Læs mere her

Leje af køkken- og garderobeudstyr

Vi tilbyder et stort udvalg af diverse udstyr til storkøkkener - fra fra kogeplader og gryder til rulleborde og opvaskeanlæg. Også inden for garderobeudstyr er listen af produkter utroligt lang. Find alt fra garderobestativer og bøjler til sminkespejle med lys og strygejern. 

Læs mere om køkkenudstyr her

Læs mere om garderobeudstyr her.

leje af varmeskab

Leje af duge og servietter

Sæt kulør på borddækningen med flotte duge og servietter. Vi tilbyder udlejning af duge og servietter i forskellige størrelser og farver, samt udlejning af viskestykker, håndklæder og kokkejakker.

Læs mere her.

Leje af fadølsanlæg, slushice- og softicemaskiner

Vi tilbyder forfriskninger til din fest eller begivenhed, hvad enten det er øl, sodavand, fadølsanlæg, slushice- eller softicemaskiner. Vi har et bredt sortiment af anlæg, maskiner og drikkevarer til enhver anledning.

Læs mere her.

leje af fadølsanlæg leje af softicemaskine

Leje af lyd, lys og scener

Vi tilbyder leje af lyd, lys og scener til alt fra den lille fest til den store konference eller koncert. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som matcher dit behov og budget.

Læs mere her.

leje af dj pultleje af projektor

Leje af toiletter og køl

Vi har toiletvogne i forskellige størrelser samt VIP luksustoiletter, hvis kun det bedste er godt nok. 

Vi slår os også op på køle-/frysetrailere. Vi tilbyder køle-/frysetrailere, der kan køle/fryse fra +7°C til -18°C og kan laste op til 1620 kg.

Læs mere her

Leje af flagstænger og varme

Ingen fest uden flag. Vi fører flagstænger i diverse størrelser samt diverse nationalflag. 

Vores sortiment inden for varmeløsninger spænder også bredt. Vi tilbyder varmekilder i mange forskellige afskygninger - eks. gasvarmere, terrassevarmere og oliefyr. 

Læs mere her.

Leje af diverse artikler 

Vi leverer vi udgangspunktet alt, du kan drømme om til dit næste arrangement. Vi beskriver en lille del af vores "diverse"-sortiment her - og finder du ikke, det du leder efter, kan du altid kontakte os, og så finder vi en løsning! 

 

Hop direkte til vores shop her

 

 

Ja tak til nyhedsbrevet
Kontakt os
Ring på 66 11 11 99 eller 70 11 11 99